Over ons

Certification Company is een Expertise Centrum op het gebied van Europese Productcertificering. Het is opgericht als een samenwerking van verschillende gespecialiseerde juristen op het gebied van Europees en International Productwetgeving en technische experts met specifieke expertise op het gebied van productveiligheid. Certification Company is dé specialist op het gebied van CE markering, Internationale Certificeringen en aanverwante zaken met betrekking tot productveiligheid.

Certification Company ontzorgd fabrikanten, importeurs en distributeurs bij de toetreding van Europese en Internationale markten door het verzorgen van verschillende Europese productcertificeringen (bijv. CE markering en de e-markering) alsmede Internationale Certificeringen zoals de EAC (Russische Federatie), CCC (China), CSA (Canada) en UL (Verenigde Staten). Aansluitend beoordelen en implementeren wij ISO kwaliteitssystemen zoals de ISO 9001 en begeleiden wij marktdeelnemers tijdens conflicten met markttoezichthouders.

Certification Company is gevestigd te Almere en heeft een wereldwijd netwerk met partners in meer dan 20 landen. Ons team wordt aangevuld middels diverse partnerships van testlaboratoria, veiligheidsdeskundigen en Aangemelde Instanties (Notified Bodies). Middels ons uitgebreide netwerk van juristen en veiligheidsdeskundigen, zorgen wij dat de veiligheid van uw product altijd door de beste experts wordt beoordeeld.

Onze visie

De hoeveelheid van zowel Europese alsmede Internationale wetgeving op het gebeid van productveiligheid heeft tot gevolg dat het voor veel bedrijven een complexe taak is geworden om aan alle verplichtingen tijdig en volledig te voldoen. Certification Company wil vanuit haar rol als een Expertise Centrum voor Product Certificering alle marktdeelnemers ontzorgen door  het uitvoeren van de conformiteitsprocedures en bijbehorende certificeringen uit te voeren. Aan de hand van praktische ondersteuning en gerichte dienstverlening helpen wij onderneming met een correcte, concrete en praktische productcertificering.

Beleidsverklaring ISO 9001:2015

De beleidsverklaring in het kader van ISO 9001 kunt u opvragen door te mailen naar admin@certification-company.com met als onderwerp “Beleidsverklaring”. 

Certification Company BV
Wisselweg 33
1314 CB Almere

 +31 (0)36 202 4012
info@certification-company.com