Australiё

Product Certificering voor Australiё

Alle Tele- en Radiocommunicatie apparatuur en elektrische/elektronische producten die in Australië worden verkocht, moeten voldoen aan de wettelijke vereisten van AMCA. Tot maart 2016 bestonden er twee verschillende compliance labels: A-tick en C-tick. Producten die voor 1 maart 2016 als A-tick of C-tick zijn gelabeld mogen worden blijven verhandeld totdat de gelabelde voorraad is uitgeput. Voor andere producten is RCM verplicht.

RCM – De Regulatory Compliance Markering vervangt de A-tick en C-tick Compliance Markeringen. Het is een zichtbare indicatie van of een product in Overeenstemming is met alle toepasselijke wettelijke vereisten van AMCA, inclusief de technische informatie. RCM moet worden toegepast alvorens een product wordt verhandeld binnen de interne markt van Australië. Het is de verantwoordelijkheid van de leverancier  om ervoor zorgen dat de compliance label correct is toegepast op elk product. Echter, een leverancier kan eveneens een derde partij/agent machtigen om dit voor hem uit te voeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Certification Company is een expert op het gebied van Internationale Certificeringen, zo ook met betrekking tot de Australische markt. Onze specialisten zijn bekend en ervaren met de specifieke wet- en regelgeving die gelden voor het toetreden van de internationale markten. Voor het toetreden van de Australische markt bieden wij u het volgende servicepakket aan:

  • Identificatie van de toepasselijke labeling registrering
  • Identificatie van de toepasselijke technische normen and test vereisten
  • Product conformiteitstesten
  • Verifiëren en opstellen van de Conformiteitsverklaring
  • Verschaffen van instructies omtrent ‘verantwoordelijke leverancier’
  • Assisteren bij het labelen van het product door RCM

Onze specialisten helpen u graag verder

shutterstock_158522279

Wilt u meer weten over de certificering voor Australiё?
Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten.

 +31 (0)36 202 4012
 info@certification-company.com
 Contactformulier

 

rcm markering


Neem contact met ons op

Voor alle onbeantwoorde vragen over de certificering voor Australiё, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten door te bellen naar +31 (0)36 202 4012 of per:


Vraag een offerte aan

De kosten voor Australisch Productcertificering variëren per product en traject. Van het begin tot aan het eind staan wij voor u klaar. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor uw RCM certificering aan.

OFFERTE AANVRAGEN