×

Waar kan ik een CE-markering aanvragen?

01.03.2018

U kunt heel gemakkelijk een CE-markering (ook wel een CE-keurmerk, CE-keuring of een CE-attest genoemd) aanvragen via de website van Certification Company. Om een CE-markering aan te vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch of via e-mail bereiken.

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zal een van onze specialisten deze in behandeling nemen en contact met u opnemen. Samen met u gaan we vervolgens naar uw product kijken en op basis van een aantal basisgegevens zullen wij geheel vrijblijvend uw product classificeren. Zo kunnen wij de juiste conformiteitsprocedure selecteren voor de aanvraag van uw CE-markering. De basisgegevens die wij vragen zijn onder andere een aantal algemene technische specificaties, een foto van het product en een omschrijving van het beoogde gebruik.

Aan de hand van de te volgen procedure zullen wij geheel vrijblijvend een prijsindicatie geven van de investeringskosten van een CE-certificaat. We proberen doorgaans binnen 24 uur te reageren op uw CE-keurmerk aanvraag.

Wilt u meer informatie ontvangen over het aanvragen van een CE-markering?

Neem dan vandaag contact op met een van onze specialisten:

Per telefoon: +31 (0)36 202 40 12
Per e-mail of door gebruik te maken van ons contactformulier

    Vragen? Neem contact met ons op

    Heeft u meer vragen?

    Onze specialisten helpen u graag verder