Waar kan ik een CE-markering aanvragen?

Waar kan ik een CE-markering aanvragen?

Datum: 01.03.2018  (from Certification Company)

Antwoord:

ce marking

U kunt heel gemakkelijk een CE-markering (ook wel een CE-keurmerk, CE-keuring of een CE-attest genoemd) aanvragen via de website van Certification Company. Om een CE-markering aan te vragen kunt u gebruik maken van ons contactforumlier onder aan de pagina. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch of via e-mail bereiken.

Zodra wij u aanvraag ontvangen hebben, zal een van onze specialisten deze in behandeling nemen en contact met u opnemen. Samen met u gaan we vervolgens naar uw product kijken en op basis van een aantal basisgegevens zullen wij geheel vrijblijvend uw product classificeren. Zo kunnen wij de juiste conformiteitsprocedure selecteren voor de aanvraag van uw CE-markering. De basisgegevens die wij vragen zijn onder andere een aantal algemene technische specificaties, een foto van het product en een omschrijving van het beoogd gebruik.

Aan de hand van de te volgen procedure zullen wij geheel vrijblijvend een prijsindicatie geven van de investeringskosten van een CE-certificaat. We proberen doorgaans binnen 24 uur te reageren op uw CE-keurmerk aanvraag.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanvragen van een CE-markering, neem dan contact op met een van onze specialisten. Ook kunt u ons benaderen via onderstaand contactformulier:

CONTACTFORMULIER

Tags: ce certificaat ce keurmerk ce markering<< Terug naar alle vragen