Wie verzorgt de CE goedkeuring?

Wie verzorgt de CE goedkeuring?

Datum: 02.04.2018  (from Certification Company)

Antwoord:

CE-logo

Wanneer u uw product in de Europese Unie op de markt wilt brengen zal uw product een CE-markering moeten bezitten. Wij kunnen u met deze markering helpen door de CE goedkeuring te verzorgen. De wettelijke verantwoordelijkheid voor het aanbrengen van de CE-markering ligt echter altijd bij de fabrikant of de importeur van het product. De fabrikant of de importeur draagt namelijk de verantwoordelijk dat de producten die in handel gebracht worden in de EU, veilig zijn. Door een CE-markering op het product aan te brengen, verklaart de fabrikant of de importeur dat het product voldoet aan veiligheidsnormen die gelden binnen de EU. De CE-markering dient enkel als aanwijzing. De CE-markering geeft dus niet aan dat een product in een controle echt veilig bevonden is.

Hoe kan Certification Company u hierbij helpen?

Certification Company is uw partner en kan u helpen met alle zaken die te maken hebben met CE-markering. Ook voor aanverwante Europese & International Productwetgeving kunt u bij ons terecht.  Zo kunnen wij de volledige CE-markering procedure voor u uitvoeren, maar kunnen wij u ook ondersteunen bij specifieke onderdelen, zoals het opstellen van een risico analyse of een CE controle. Wilt u weten wat de specialisten van Certification Company voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten

Wilt u liever een offerte ontvangen van onze werkzaamheden? Door onderstaand formulier in te vullen, zult u een vrijblijvende offerte ontvangen.

AANVRAAGFORMULIER

Tags: ce goedkeuring<< Terug naar alle vragen