×

Over ons

Certification Company is bovenal een expertise hub op het gebied van productvoorschriften. De organisatie kenmerkt zich door een multidisciplinaire samenwerkingsverband van juridische, technische en regulatory experts.

Wij ontzorgen fabrikanten, importeurs en distributeurs bij de toetreding van Europese en internationale afzetmarkten door het verzorgen van verschillende Europese (CE markering) en internationale productcertificeringen, zoals de EAC (Russische Federatie), CSA (Canada) en UL (Verenigde Staten). Naast volledige conformiteitstrajecten, geven wij advies over uiteenlopende vraagstukken inzake de toepassing en implementatie van relevante productvoorschriften. Aansluitend begeleiden wij marktdeelnemers tijdens conflicten met markttoezichthouders.

Certification Company is gevestigd te Almere en heeft een wereldwijd netwerk met partners in meer dan 20 landen. Ons team wordt aangevuld middels diverse partnerships van testlaboratoria, veiligheidsdeskundigen en Aangemelde Instanties (Notified Bodies). Middels ons uitgebreide netwerk zorgen wij dat de veiligheid van uw product altijd door de beste experts wordt beoordeeld.

Onze visie

Vanwege een enorme toename aan steeds complexere nationale, Europese en Internationale productvoorschriften is het voldoen aan relevante productveiligheidseisen een specialisme geworden. Het niet of onvolledig voldoen aan compliance verplichtingen is daarmee een volwaardige bedrijfsrisico geworden waar een onderneming met een blik op de toekomst niet omheen kan.

Certification Company wil vanuit haar rol als een expertise hub voor productvoorschriften alle marktdeelnemers ontzorgen. Aan de hand van praktische ondersteuning en gerichte oplossingen helpen wij ondernemingen met een correcte, concrete en praktische productcertificering. Daarmee dragen wij bij aan kwalitatief betere en veiligere producten wereldwijd.

    Neem contact met ons op

    Heeft u meer vragen?

    Onze specialisten helpen u graag verder